I denne artikel kigger vi på vvs i det Københavnske og har særligt fokus på badeværelset.

VVS’ere udfører en række opgaver i badeværelser når det gælder både moderniseringer, nybygning og reparationer. VVS København har stor erfaring i alle arbejdsområder og kan bistå med både rådgivning og hjælp ved alle projekter på badeværelset. For tiden er der både mange og forskellige opgaver, for udviklingen har betydet, at vi i dag stiller andre og mere omfattende krav til vores badeværelser, end vi tidligere har gjort. Dette gælder både æstetisk, praktisk og ikke mindst i forhold til miljøbevidsthed og energibesparelser. Der er stor forskel på et moderne, rummeligt badeværelse med brus, vaskemaskine og miljøvenligt toilet og et traditionelt bytoilet på bagtrappen. Det er de færreste i dag, der bryder sig om det sidste, ligesom de fleste danskere i dag prioriterer en ordentlig brusekabine fremfor en håndbruser over toilettet, som for eksempel københavnere tidligere har måttet nøjes med. Alle projekter kan udføres, og der er som regel en løsning, der passer til enhver boligs dimensioner.

reperation af radiator

Forskellige arbejdsområder
På badeværelset er der en hel række forskellige opgaver en VVS’er typisk udfører. Hos VVS-København har vi erfaring i dem alle sammen. Det kan for eksempel være faldstammer, armaturer og batterier i brusekabine, badekar eller håndvask, toiletinstallation, håndvask, gulvafløb, brusebad, spa eller karbad. Vi kan også reparere og udskifte faldstammer og til- og frakoble sanitet. Derfor kan du roligt kontakte VVS-København, lige meget hvor omfattende et stykke arbejde, du skal have udført på dit badeværelse.

Gør det selv eller ej?
Badeværelsesinstallationer kan være alt fra simple til ganske avancerede. Mange installationer er samtidig også afgørende for, om en bolig overhovedet lever op til de fleste menneskers krav til et hjem. Hvis der er problemer med rør eller vandløb, kan det i høj grad påvirke de fleste menneskers velfærd. Problemer med installationer som for eksempel læk og dermed vandskader kan også have særdeles alvorlige konsekvenser for både dig og eventuelle naboer. Derfor er det vigtigt at VVS-arbejde udføres korrekt. Det kan altid anbefales, at rådføre sig med en VVS’er, inden man påbegynder et gør-det-selv-projekt på badeværelset, for en række installationer må man ifølge loven ikke selv udføre. En god huskeregel er, at grænsen går ved kuglehanen. Dette er den hane, der sidder under vasken, som du kan lukke for vandforsyningen med. Alle reparationer eller installationer, der er bag denne hane skal du ifølge loven være autoriseret VVS’er for at udføre. I værste fald kan det have betydning for om forsikringen vil udbetale præmie i tilfælde af for eksempel en vandskade.

 

VVS i København
Kompagnistræde 33
1208 København K
Tlf.: 70 87 42 60