7 ting vi gjorde i 90’erne

1990’erne er for længst ovre, men der er stadig nogle ting, som vi aldrig kommer til at glemme helt, og som vi alle gjorde. Se listen over de 7 ting, som vi gjorde i 90’erne, og lad os lige være ærlige: Nogle af dem savner vi endda lidt,

 

  1. Huskede telefonnumre

I 90’erne huskede man enten rigtig godt, eller også havde man en trendy kontaktbog, hvor alle telefonnumrene kom ned. I dag er der ingen, der husker hinanden telefonnumre. Eller nej vent, de fleste af os kan stadig huske vores bedsteforældres eller bedstevenners telefonnumre i hovedet, men hvis vi ringer dem op, er det nok forgæves. Det er de færreste, der stadig har fastnet telefoner.

 

  1. Rottehaller

Den gang var det fedt, i dag hører det i den grad til hos små børn. Det er nok en trend, vi kan være sikre på ikke finder tilbage i modebilledet. Tænk bare på Baby Spice.

 

  1. Mødte uanmeldt op ved en vens hus

I 90’erne var det ikke noget med at ringe eller sende en SMS til hinanden, inden man mødte op ved vennernes hus. Det var totalt normalt at dukke uanmeldt op og høre, om de havde tid til at hænge ud.

 

  1. Skamplukkede øjenbryn

Åh, de øjenbryn. Husker du dem? Man skulle tro, at pincetten lige var blevet opfundet i 90’erne. Vi var i hvert fald ivrige efter at plukke alle de øjenbryn, vi kunne komme i nærheden af. I 90’erne plukkede man øjenbrynene tynde, og så tegnede man det, der var tilbage op med en brynblyant, som buede en lille bitte smule. Kan vi blive enige om, at det aldrig skal være moderne igen?

 

  1. Fysisk kort

I en tid med Google Maps er det svært at sætte sig ind i, at man i 90’erne brugte kort. Dengang var der nemlig ikke noget, der hed GPS. Hvis du skulle fra A til B, og du ikke kendte vejen, måtte du hive kortet frem og bruge pegefingeren til at navigere rundt.

 

  1. Lejede film

I 90’erne var der ikke noget, der hed Netflix eller HBO. 90’erne var nemlig Blockbusters kronede dage. Der var engang, hvor man rent faktisk bevægede sig for at vælge en film. Man skulle gå ned på gaden og hen til den nærmeste Blockbuster butik. I dag smider vi os i sofaen og det eneste, vi bevæger os efter er fjernbetjening, som formår at blive væk hele tiden.

 

  1. Sommerfugleklemmer

I 90’erne var en frisure først fuldendt, når man havde stukket et par farverige plastiksommerfugle med glimmer i håret.