8 faser du skal igennem, når du skal på Tinder-date ifølge Woman

Skrevet af Camilla Struck

Woman mener, at man kommer igennem mindst 8 faser, hvis man skal på en Tinder-date. Har du mødt en interessant fyr, som du gerne vil møde i virkeligheden? Så kan du her læse dig frem til, hvilke 8 faser det er helt normalt at gå igennem både inden og efter daten. Læs de 8 faser her, så du ved, at du ikke er alene om at gå igennem de mange faser – tværtimod.

 

Første fase: Du er glad!

Allerførste fase er måske den bedste. Du er glad. Du er snublet over en fyr, som du faktisk finder interessant. Han opfylder alle de krav, du nu engang måtte have – og han har ikke en frastødende profiltekst eller et billede med sin ekskæreste på Tinder, som er de to turnoffs, du bare ikke kan ignorere. Du er GLAD.

 

Anden fase: Du begynder at planlægge

Det er helt naturligt at begynde at planlægge små ting i forhold til daten. På dates vil man gerne vise sin bedste side. Du er måske begyndt at prøve outfits, beslutte dig for hvilken øl, du vil bestille eller afprøve hvilken taske der går godt til dit outfit. Det er helt normalt – det er bare tegn på, at du glæder dig.

 

Tredje fase: Du bliver frustreret

For hvad nu hvis han faktisk ikke er den, han udgiver sig for at være? Tredje fase er nærmest første fases modsætning. Du begynder at tvivle på, om det nu er klogt at mødes med en fremmed, som du intet aner om. Han kunne meget vel være en morder eller voldtægtsmand, tænker du…

 

Fjerde fase: Du bliver usikker

Okay, måske han ikke ligefrem er morder. Men er han overhovedet din type? Har du overhovedet lyst til at ses med ham? Du bliver nærmest overskyllet af usikkerhed og er faktisk meget i tvivl om, hvorvidt du skal aflyse jeres date.

 

Femte fase: Du får forventninger

Du har besluttet dig for ikke at lade dig skræmme af 4. fase og give manden en chance. For helt ærligt, hvor slemt ville det være, hvis han ikke var din type alligevel? Så ville du i det mindste vide det. Du begynder at glæde dig og få forventninger til jeres første møde. I princippet kunne han jo være din næste kæreste.

 

Sjette fase: Du ser ham

I mødes. I snakker. Enten er du imponeret, ellers er du afklaret. Sjette fase er afgørende for, om du gennemgår de sidste to faser eller ej.

 

Syvende fase: Du venter

Hvis du er nået til 7. fase, er daten gået overvejende godt. Men nu venter du. Fordi det er vel ham, der skal skrive til dig først? Og spørge om I skal ses igen. Ikke? Eller hvad? Er det dig, der bør tage initiativet? Og hvis ja, hvornår skal du så skrive til ham?

 

Ottende fase: Du er usikker… igen

Han er sød. Det mener du uden tvivl. Men det rammer dig også med en ordentlig portion usikkerhed. Fordi hvad mon han synes om dig? Hvilke intentioner har han i sigte? Ja, der er rigeligt, man kan blive usikker omkring. Men bare rolig. Som alle andre faser er det helt normalt!