13 tydelige tegn på, at du har fundet kærligheden i dit liv

Skrevet af Camilla Struck

Kærlighed bliver skildret på vidt forskellige måder. På film. I virkeligheden. Vi har ofte forestillinger om, hvordan vi tænker, at kærlighed føles som. Men hvornår kan vi egentlig vide, at vi har fundet kærligheden? Nedenfor har vi samlet 13 tydelige tegn på, at du har fundet den eneste ene

 

1.En tålmodig kærlighed

Hvis du oplever en kærlighed, der er tålmodig, kan du godt være sikker på, at du har fat i den lange ende. Om det er en distance eller andet, der gør, at jeres kærlighed kræver lidt ekstra tålmodighed, så kan du være sikker på, at hvis I kan komme igennem det – så kan I alt!

2. Mål for fremtiden

Planlægger I at flytte i en lys og lækker lejlighed en dag? Eller drømmer I om at eje en hund sammen? Ja, du har nok gættet det. Mål og planer for fremtiden er et tegn på, at det skal være jer to.

3. En følelse af velbehag

Du har det bare tilpas. Du har det rart. Du har det godt i din egen krop og især i selskab med din partner.

4. Uforklarlig kærlighed

Hvis du har svært ved at sætte ord, hvordan det helt præcist føltes, og hvad der egentlig sker med dig – så har du med garanti fundet kærligheden. Kærlighed føles fantastisk, men det kan være så uhyre svært at sætte ord på den følelse.

5. At møde familien

Har I mødt hinandens familier? Så har du med garanti fundet kærligheden i dit liv!

6. Du er glad

Det lyder simpelt. Og det er det faktisk også. Er du glad? Tilfreds? Lykkelig? Ja, det er faktisk ikke mere kompliceret end som så. Hvis du føler dig lykkelig med din partner, er der stor chance for, at du har fundet den rette. Kærlighed skal ikke gøre ondt eller gøre dig ked af det. Kærlighed skal gøre dig glad.

7. Opdagelse af nye interesser

Hvis du er begyndt at få nye interesser, fordi du interesserer dig for din partners interesser – kan det være et tegn på ægte kærlighed. Du er begyndt at interessere dig for noget, som du aldrig ville begive dig ud i, hvis det ikke var for din partner.

8. En tilbagevendende kærlighed

Nogle gange skal der mere end et forsøg til. Nogle gange er timingen dårlig. Nogle gange bliver den samme person ved med at dukke op i dit liv. Hvis du ikke kan eller har lyst til at give slip, er du nok ved at have fundet den rette.

9. Kærlige beskeder

Får små kærlige noter dig helt oppe og ringe? Så er det formentlig, fordi du har fundet kærligheden i dit liv.

10. Du kan ikke lade være

Et tydeligt tegn: Du kan simpelthen ikke lade være med at være sammen med den her person. Det føler nærmest som fysisk umuligt at skulle være uden ham.

11. Fuld opmærksomhed på din partner

Du er altid opmærksom på din partner, og det ligger helt naturligt til dig. Du retter din fulde opmærksomhed mod din partner – det kan du simpelthen ikke stoppe med.

12. Jer to gennem alt

Uanset hvilken modstand I møder, så overlever I altid. I kommer altid igennem det, selvom det til tider er ret svært.

13. Alle skal se det

Du har lyst til at vise din partner frem til hele verden! Alle skal se, hvor fantastisk han er. Der er ingen tvivl – I er meant to be.