Hvide tænder med kul

Har du hørt om tandblegning med kul? Måske har du set videoer og lignende på de sociale medier? Men hvad er det egentlig for noget? Og gør det, som produktet lover, rent faktisk dine tænder hvidere? Læs med her og find ud af alt, du skal vide om tandblegning med kul.

 

Tandblegning derhjemme med kul

Tandblegningsprodukter indeholdende kul kommer i forskellige udformninger fra forskellige mærker, men fælles for produkterne er, at du ved at børste tænder med sort tandpasta indholdene kul skulle få hvidere tænder, da kullet efter sigende skulle fjerne misfarvninger.

Der er dog forskellige meninger om produktet, og der er ikke nogen forskning på området, der endeligt kan konkludere hvorvidt produktet rent faktisk gør det, som det siger, at det skulle gøre. På den anden side, er der dog heller ikke forskning, der viser, at det ikke er tilfældet, at det virker blegene. Derfor er det svært at komme med et endeligt svar på, hvad der egentlig er op og ned i forhold til den sorte tandpasta med kul.

 

Hvad skal man være opmærksom på, før man springer ud i tandblegning med kul?

Inden du vælger, at du vil afprøve tandblegning med kul på egne tænder, er det vigtigt, at du overvejer følgende punkter:

  • Der er ikke forskning på området, og du er på ingen måde garanteret hvidere tænder
  • Den sorte tandpasta med kul indeholder ikke fluor, og du kan derfor ikke benytte den i stedet for din almindelige tandpasta

Selvom du ikke er garanteret et resultat og hvidere tænder efter endt behandling, er der dog mange, der samtidig peger på, at produktet ikke er farligt. Men hvis du virkelig ønsker hvidere tænder og er klar til at få en tandblegning, skal du måske overveje en tandblegning hos din tandlæge i stedet.

 

Tandblegning hos din tandlæge sikrer dig et flot resultat og hvidere tænder

Hvis du virkelig ønsker en hvidere tænder og en tandblegning, er der nemlig andre metoder, hvor du kan være sikker på, at du får et flot og holdbart resultat. Kontakt din tandlæge, så kan I sammen finde ud af, hvad der er den bedste løsning for dig. At foretage sin tandblegning derhjemme, er nemlig ikke altid den bedste løsning, og der er langt større chancer for, at du får gode resultater ved at benytte en tandlæge til tandblegning.