Den perfekte aktivitet til en pige-polterabend?

Sommetider kan det være svært at finde en spændende aktivitet, som du kan lave med veninderne. Måske er det bare endnu en lørdag, hvor I ikke har nogle planer, eller måske er det til en kommende fødselsdag, hvor I ikke kan bestemmer jer på planen – lige meget hvad det er, så er croquistegning i København en spændende aktivitet, der er værd at prøve! Det gælder både på de planløse lørdage eller kommende fødselsdage – eller måske endnu bedre – til en pige-polterabend! Croquistegning er underholdende, kunstnerrigt, innovativt og livligt – og det pisker med garanti op i den gode stemning!

 

Kunsten i det at tegne

En croquispolterabend er en fed ide, netop fordi croquistegning i sig selv er en fed aktivitet. Kunsten i det at tegne er noget helt særligt, der giver en hyggelig stemning, når du sidder med dine bedste veninder omkring en live-model, og I alle prøver at tegne løs på tid. I kommer alle til at opleve en dejlig kropspositivisme, lige meget om I vælger at tegne en kvinde- eller mandemodel. Det er en anderledes og interessant aktivitet at dyrke kroppen på en kunstnerisk måde, mens I prøver at producere jeres helt egne mesterværker – hvem af jer illustrerer formerne bedst? Hvem af jer fanger blikket? Hvem af jer får fat i det abstrakte? Ja, der er et hav af muligheder – og nok ingen af jer får produceret to ens!

 

Hvor kan man tegne Croquis?

Croquistegning er et fag og en aktivitet, der udbreder sig en hel del rundt omkring i landet. Det er blevet særligt populært at gøre i pigegrupper – især på sjove aftener som til en fødselsdag, polterabend – eller selvfølgelig også bare en helt almindelig weekend. Der er særligt mange croquismodeller og croquistegnestuer rundt omkring i København, men der findes efterhånden også croquismodeller, der tager ud til deres ”kunder” i hele landet! Croquistegning er altså en ideel pigeaften, når I gerne vil hygge sammen i en god stemning – og så kan det gøres hvor som helst og når som helst!