Overvejelser inden du går ind i et ægteskab

Står du i en position, hvor du er ved at indgå et ægteskab, og har du visse tvivlsspørgsmål, som du går rundt med. Det er helt almindeligt, og du skal hverken føle dig forkert eller ulykkelig af den grund. En forlovelse og et ægteskab er en stor ting, og du skal have følelsen af, at du har lyst til at leve med din partner resten af livet. Men det er et stort valg at tage, og det kræver omtanke. En forlovelse eller et ægteskab vil aldrig være løsningen, hvis I går rundt med problemer i jeres parforhold, som I ønsker skal blive løst. Er dette tilfældet er det bedre at søge hjælp med det samme og få løst de problemer, I oplever, inden I siger ja til hinanden.

 

Planlæg også ægteskabet

I forbindelse med et bryllup er der et stort fokus på at planlægge dagen med mad, lokaler, bryllupskjole, gæster, pynt og ofte vil man gerne have, at alt bare spiller. Men de færreste huske i samme omgang på, at det ikke kun er brylluppet, som skal planlægges. Det er også ægteskabet. Hvis I er seriøse omkring at blive sammen resten af livet, vil I have gavn af at forventningsafstemme og have løst de udfordringer, som I står med forud for ægteskabet.

 

Søg professionel hjælp og få et kærligt og holdbart ægteskab

Har I brug for førstehjælp til jeres parforhold? Få parforholdet tilbage på sporet med parterapi i København. Her findes rigtig mange dygtige parterapeuter, som kan hjælpe jer med at blive i stand til at løse de problemer, I oplever, så I kan indgå i et kærligt og holdbart ægteskab.