5 gode ideer til den perfekte værtsgave

Er du blevet inviteret over til din gode veninde, kan det være vanskeligt at beslutte dig for, hvad der er den helt rigtige værtsgave. Vil du give vingaver? En plante eller noget helt tredje? Der findes rigtig mange muligheder, og i bund og grund handler det om at give noget, som værten vil blive glad for. På den måde viser du, at du har tænkt på vedkommende. Men det er ikke altid nemt. Læs med her og få ideer til den perfekte værtsgave.

Ideer til værtsgave

Her får du 5 gode ideer til, hvad din kan give din gode veninde, når du kommer et smut forbi. Du kan blandt andet give hende:

  • Blomster
  • Chokolade
  • Gavekurv med te eller kaffe
  • Brætspil
  • Vingaver

Listen kan være endnu længere, og kender du din veninde rigtig godt, vil du helt sikkert kunne finde en lille personlig ting, som hun vil kunne blive rigtig glad for. Begræns dig ikke til denne liste, men brug din fantasi og åben mulighederne op, så skal du nok finde en helt perfekt vært- eller værtinde gave.

Vælg en værtsgave, der passer til værten

Det kan ikke siges nok. Det hele handler om, at værten skal kunne lide gaven og blive glad for tanken, da det trodsalt er meningen med det at give en lille værtsgave. Tænk på hvem værten er, og hvad værten godt kan lide. Brætspillet er fx den oplagte mulighed til den ven eller veninde, som du har en brætspilgruppe med. Så ved du, at hun kan lide at spille, og du lægger samtidig op til, at I skal lave noget hyggeligt sammen en dag. Blomster er meget ofte en sikker vinder, men det er bare ikke alle personer, der sætter pris på blomster, så tænk over, om din veninde gør det. Vin som værtsgave falder nærmest altid i god jord. Især når vingaver kommer i en flot gaveæske. Vælg rødvin, hvidvin eller rose alt efter, hvad du tænker, værten sætter mest pris på.