Lad bryllupsfesten vare hele natten med mulighed for overnatning

Målet med ethvert bryllup er at holde en fest, der vil blive husket af jer og gæsterne som den bedste fest nogensinde. Derfor vil I gerne give alle muligheden for at danse og hygge sig natten lang. For at sikre, at alle kan være med, kan det være en fordel at holde festen et sted, hvor gæsterne har mulighed for overnatning. Her kan der dog opstå flere spørgsmål. For hvem skal betale for overnatningen? Og hvad er egentlig fordelene ved at tilbyde overnatning til gæsterne? Læs med her og få svar på det hele.

 

Fordele ved et bryllup med overnatning

Der er flere fordele ved at holde et bryllup med overnatning. Det gælder eksempelvis følgende:

  • Festen har ikke et sluttidspunkt. Både gæster og brudepar kan danse hele natten lang og først gå i seng, når solen står op.
  • Det perfekte bryllup behøver ikke at slutte i en brandert midt om natten. Ved at holde et bryllup med overnatning kan du og gæsterne nyde den efterfølgende morgen sammen og få sagt ordentligt farvel til hinanden.
  • Folk skal ikke bekymre sig om transporten midt om natten og kan give den gas uden at tænke på, hvem der skal køre hjem.

Generelt vil et bryllup med overnatning gøre stemningen mere afslappet, fordi hverken du eller gæsterne ikke skal bekymre sig om at komme hjem eller om at afbryde en hyggelig aften. I kan blot nyde hinanden og fejre kærligheden hele natten lang.

 

Hvem skal betale for overnatningen?

Det vil blive en dyr omgang for jer, hvis I skal betale for jeres gæsters overnatning til brylluppet. Derfor er det nok, at I stiller muligheden til rådighed for gæsterne, og så kan de derefter selv tage stilling til, hvorvidt det er noget, de har lyst til eller ej. Ved at vælge en lokation, hvor alle kan være med prismæssigt, sørger du desuden for, at ingen føler sig presset til en dyr overnatning. Det kan eksempelvis være ved at holde bryllup på Klitrosen. For at der ikke opstår misforståelser, er det godt at tydeliggøre for gæsterne, at de selv skal betale, men at I gerne hjælper med booking.