Lille venindegruppe og polterabend?

Det er en stor dag, der snart kommer: Polterabend. For mange er det lige så stor en begivenhed som selve brylluppet – hvis ikke større: Bruden og hendes veninder, samlet til hygge, feste og at have det sjovt i nogle af de sidste dage, før festen afholdes, og brud og brudgom siger ja. Problemet er, hvor stor en venindegruppe man har, fordi det kan sætte begrænsninger for, hvad man kan lave sammen – så hvad gør man, når der er ikke mange mennesker, der skal med til polterabend, men festen stadig skal være udover det sædvanlige?

 

Gør det tæt – gør det intimt

Faktisk behøver det ikke være en hindring, at I ikke er så mange til at tage del i polterabend – de små selskaber kan hurtigt blive intime, løsslupne og givende på så mange planer. Når der ikke er så mange mennesker, er det svært at gemme sig. Det betyder, at alle bliver en aktiv del af det sjove. Derfor kan det være en god idé at afholde en polterabend, hvor der er plads til, at dig og veninderne kan gøre præcis hvad I lyst til. Vi vil derfor give dig nogle tips til, hvad man kan gøre for at holde alle parter aktive, humøret højt og stemningen i top:

  1. Spa-ophold med inkluderet overnatning: en polterabend kan både være vild og grænseoverskridende, men den kan også bare være hyggelig og behagelig. Dig og dine bedste veninder samlet hele dagen i spa med champagne, boblebad, massage og så bare gå op og ligge sig i sin seng, når man er helt afslappet og blød indeni – Lyder det ikke bare rart?
  2. Lækker middag med alt inkluderet: det er brudens dag, så hun skal ikke sørge for noget selv. Hvad med at ingen parter sørger for noget, så I kan nyde øjeblikket? En lækker middag med delikate retter, vinmenu og ubegrænset tid til bare sidde og nyde øjeblikket sammen, er vores bud på en intim polterabend.
  3. Virtual reality-oplevelse: Der kommer et alternativt, men meget populært bud til sidst. Rigtig mange har fået øje for escape rooms og virtual reality som intime oplevelser, hvor alle skal samarbejde for at løse diverse opgaver. Det sjove er, at ofte ender oplevelsen med at vise nye sider af deltagerne. I kan derfor ende med at komme ud stærkere og tættere end før. Søger I en polterabend for få personer med spænding og eventyr, er det her vores bud.