1. Pangfarver

I sæsonens forårsmode og sommermode til kvinder skal der skrues max op for farverne. De store modehuse som Chanel og Gucci har allerede sat gang i pangfarverne. Det er især farverne solgul, turkis og postkasserød, der dominerer i modebilledet. De mere afdæmpede farver som nøddebrun og bordeaux er også in. Den røde farve er perfekt som kontrastfarve, og man kan så meget med den! Hvis du gerne vil give den gas, kan du kombinere den røde farve med en anden vild farve. Hvis du gerne vil have, at den røde farve er i centrum, kan du for eksempel kombinere dem med en afdæmpet og neutral farve som sort eller hvid. Den gule farve kan også rigtig meget. Den har lidt mere et hverdagslook over sig.

  1. Detaljer

I forårsmode og sommermoden er der virkelig gang i detaljerne i tøjet, skoene og på accessoires, og vi er helt vilde med det! Det pifter din tøjstil op og giver den kant. De voluminøse ærmer præger kjoler, bluser og jakker, og det er en trend, der er inspireret af 1990’ernes modebillede, hvor de store ærmer var populære.

  1. Print

Forskellige prints er også meget in for tiden. Især prikkerne er alle vegne, og de kan næsten ikke blive for store eller for farverige! Prikker på jakken, bukserne eller kjolen giver masser af ”vavavum”, og det giver på samme tid et feminint og elegant forårslook.

Et andet print, der er rimelig meget in for tiden, er batik. Batikprintet var hot blandt hippierne i 1970’erne, og de har i den grad lavet et comeback i modebilledet. Vi kommer især til at se printet på skjorter og t-shirts.

  1. Surfer girl

Surfer girl-stilen er rimelig hot for tiden, og det kommer den til at fortsætte med at være. Stilen er meget nem at remme med tøj som sweatshirts og t-shirts med print. Find en t-shirt med vandprint, tag et par højtaljede denim på og kombiner det med fede sneakers og en fed bøllehat. Stilen er helt perfekt til festivaller!

  1. Working girl

Working girl-stilen præger også I modebilledet for tiden. Stilen er en blanding af vejarbejder og militær. Stilen er lidt tungere og mere maskulin i sin tendens. Det kan derfor være en god idé at kombinere stilen med smykker eller lidt bar hud, så den ikke bliver alt for maskulin.

  1. Chunkysko

Gå all in på chunky sko og sandaler, så kan du ikke ende helt galt i byen. Sko, støvler og sandaler må meget gerne være chunky i foråret. Du kan være helt sikker på at finde robuste sneakers og farverige detaljer i skomoden.

  1. Taskemoden

Når man tænker på en taske, forestiller man sig, at den er klassisk firkantet. I forårsmoden har man pakket den firkantede taske langt væk. Den er trekantet og rund med en masse sjove detaljer. Det er bare med at bruge forårets farver i taskemoden.