Giv din indretning et unikt look

Ønsker du ny inspiration til din boligindretning, så kan boheme være noget for dig. Den smukke og unikke stil kan give dig en mulighed for at indrette dit hjem på ny med en personlig og rolig charme. Førhen var boheme præget af tunge og rustikke møbler. Mange forbinder den desuden med sprælske tæpper, drømmefangere og et flippet udtryk. Det har dog ændret sig en del i løbet af de sidste par år. Der er nemlig opstået en fortolkning af boheme stilen, der i højere grad bærer præg af den nordiske indretningsstil. Du kan læse mere her, hvis du mangler ideer til en ny indretning i dit hjem.

 

Nordisk boheme indretning

Den nye nordiske fortolkning af boheme indretningsstilen giver et helt nyt præg. Her kombineres nemlig den klassiske boheme stil med de mere lyse farver og en højere grad af enkelthed. På den måde kommer der et større fokus på de enkelte elementer, der sammen skaber en hyggelig stemning i hjemmet og en unik fortælling om den, der bor der. Derfor er særligt håndlavede møbler, kunst og velovervejede materialevalg blevet populære til denne indretningsstil. Eksempelvis kan håndlavede møbler passe perfekt ind i din boheme indretning.

 

Hvor skal du finde inspiration?

Hvis du er blevet inspireret til at undersøge mere om den nye nordiske fortolkning af boheme indretningsstilen, kan du finde flere konkrete ideer online. Sociale medier som Instagram og Pinterest udgør to af de bedste steder til at få inspiration. Her ligger mange brugere flotte billeder ud af deres hjem, så du kan blive inspireret til forskellige sammensætninger af håndlavede møbler, lamper, tæpper, materialer og lignende. Derudover kan YouTube bruges til mere konkrete guides eller video-rundture i folks hjem. Hvis du ønsker at kombinere den nordiske minimalistiske stil med den mere uformelle boheme stil, så kan du altid finde massere inspiration på nettet.