Dette indlæg er sponsoreret.

Det skal du vide, inden du vælger din brudekjole

Brudekjolen er for mange noget af det allervigtigste ved hele brylluppet. Brudekjolen har tradition for at betyde meget, og derfor ligger der ofte også mange timers prøvning og vurdering af kjoler bag den kjole, som bruden bærer på bryllupsdagen.

 

Find en kjole, der komplimenterer din kropsform

Brudekjoler er lige så forskellige som de kvinder, der bærer dem. For at du får følelsen af, at du har fundet den helt perfekte kjole, kan du vælge en kjole, der komplimenterer din kropsform. Glem alt om at ændre dit udseende for at kunne passe en kjole, som du tænker, du skal bære. Bryllupsdagen er DIN dag, og du skal ikke lave om på noget for at blive klar til dagen.

Sørg for at find en butik med brudekjoler i alle former, hvor du kan prøve en masse forskelligt af. Vær ikke bange for at prøve brudekjoler, du måske er lidt skeptiske overfor. Det kan potentielt være den kjole, der ender med at tage pusten fra din kommende ægtemand, når du går op ad kirkegulvet.

Om du er på udkig efter korte, lange eller plus size brudekjoler, så skal du 100% gå med din mavefornemmelse. Hvilken kjole føles allerbedst? Hvilken brudekjole føler dig smuk i? Det kan være, at du tænker, at du gerne vil have en havfrue brudekjole med en dyb ryg – men måske er det en ægte prinsessekjole, der får dig til at føle dig som en million.

 

3 gode råd til dig, der skal til brudekjoleprøvning

Inden du beslutter dig for, hvor du gerne vil hen for at prøve brudekjoler, kan du overveje følgende for at få en endnu bedre oplevelse:

  • Anskaf dig en god bh
    Bh’en kan have stor indflydelse på helhedsindtrykket, og du kan derfor bedre fornemme, hvordan kjolen kommer til at sidde, når du er iført en god, støttende bh.

 

  • Tag billeder af dig selv i kjolen
    Når du har kjolen på, kan du få din mor, søster eller veninde til at tage nogle billeder af dig i kjolen. Så kan du altid gå tilbage og se kjolen igen, hvis du er usikker på, om den er noget for dig. Eller du kan sammenligne de forskellige kjoler, du prøver på.

 

  • Test kjolen!
    Sæt dig ned, dans i den og føl efter, om den er helt rigtig for dig.