I det sidste stykke tid har Instagram været oversvømmet af en helt ny trend: evighedsblomster. Det er ikke dine ordinære blomster, som skal vandes og plejes. Nej, det her er blomster formet af ler, papir, perler og andre materialer, så de ligner ægte blomster. Det smarte er, at du får meget frihed i din indretning, fordi evighedsblomster kan placeres stort set overalt i din bolig. Dog anbefaler vi, at du ikke stiller dine nye blomster i vindueskarmen, fordi de kan falme i sollyset. I stedet får du fri mulighed for at placere blomsterne, hvor de er mest tiltrængte. Du kan give dit værelse helt nyt liv med evighedsblomster – også uden at skulle passe dem.

 

Forplejning af en evighedsblomst

Nu skrev vi før, at du ikke behøver at give din evighedsblomst nogen forplejning – det er ikke helt sandt. Heldigvis er det et mere lettere job: Den eneste forplejning at holde med er, om blomsterne samler støv. Hvis det sker, kan det hurtigt fikses: hvis du bruger din hårtørrer på blomsterne, vil al støvet forsvinde, og du vil stå tilbage med en buket, der aldrig går af mode. Vi vil mene, at det er en trend, som kommer til at være her i lang tid. De er så dejlig nemme at holde, og de pynter virkelig meget i dit hjem, så der er ikke andet end fordele ved at have en buket stående.

 

Evighedsblomster og ordinære blomster samlet ét sted

Blomsterbutikkerne følger også denne trend – de tilbyder også evighedsblomster, hvis man ikke vil have de klassiske blomster. På bestilling kan de lave buketter eller enkelte blomster, som du kan placere i en vase. Så er du blevet fanget af trenden og føler, at en af dine værelser kunne trænge til et nyt skud liv, så ved vi, hvad du skal gøre: Køb en evighedsblomst i en butik nær dig.