Få inspiration til dine nye køkkenbeslag

Når det nye køkken skal indrettes eller det gamle trænger til en opgradering, kan det være en stor mundfuld at gøre det hele på én gang. Der er mange muligheder og løsninger indenfor køkkenindretning, og det kan være svært at se målstregen for sig, inden man går i gang. Heldigvis er der hjælp at hente, så du kan finde masser af inspiration til køkkenet og ende med dit drømmekøkken.

 

Find de rette beslag til dit køkken

At vælge beslag til dine køkkenlåger- og skuffer kan virke som en lille og forholdsvis ubetydelig beslutning i processen. Men det er altid de små detaljer, der samler stilen og rummet, og som fuldender køkkenets udseende.

Har dit køkken en bestemt stil, kan det være en god ide at fuldende stilen med beslag i samme stil. Hvis dit køkken eksempelvis har guld armaturer og guld detaljer, kan beslag i guld gøre dit køkken elegant og stilfuldt. Hvis dit køkken er mere landligt, kan greb og beslag i en mere simpel stil være løsningen til dit hjem.

 

Mere end udseendet

Beslag er vigtige for mere end bare køkkenets udseende. Beslag skal nemlig ikke kun være praktiske, men de skal også være behagelige at røre ved, nemme at rengøre og flotte at kigge på. Du kan søge køkkeninspiration fra flere forskellige steder og blive inspireret til at designe dit drømmekøkken.

Funktionaliteten skal tænkes ind i de beslag, du vælger. Der er nemlig flere måder at åbne køkkenskabe på. En stor del af køkkenets funktionalitet kan allerede gennemføres, når køkkenet bygges, men det er først rigtig fuldendt, når køkkenets beslag passer til din stil.

 

Overvej med fordel, hvordan du bedst kan lide at åbne dine køkkenskabe- og skuffer. Kan du bedst lide at brug knopper, håndtag eller vil du helst bruge skydelåger. Du kan også kombinere alle mulighederne og dermed skræddersy dit helt eget funktionelle køkken, som passer til dine behov.