At have en indretning i din personlige stil, er at have et hjem. Selvfølgelig kan du have en bolig med 4 eller flere vægge, hvor du kan sove og lave mad, men hvis du ikke har givet dig selv tid til at sørge for en ordentlig indretning, er der mere tale om et rum frem for et hjem. Et hjem udstråler dig – Det er her, hvor du slapper af og nyder alle de ting, du har, og det er en introduktion til dig som menneske, når du inviterer folk over til hyggelige sammenkomster. Det gælder derfor om at lave en indretning, der ikke kun er praktisk i hverdagen, men som er personlig, hyggelig og individuel.

 

Skil dig ud på en spændende måde

De fleste masseproducerede møbler er billige og nemme at få fat på, fordi de er en del af den nyeste tendens. Dog betyder det også, at det er meget det samme, man oplever, når man ser det samme møbel i samtlige hjem. Genbrugsmøbler kan ofte give et mere personligt touch til boligen, fordi møblerne kommer fra en anden tid; der er færre af dem på markedet, og derfor er der ikke så mange, der kan have samme stil som dig. Inddragelsen af bestemte genbrugsmøbler giver derfor et meget mere unikt udseende.

Desuden er det møbler med plads til skrammer – De fleste genbrugsmøbler har ridser, skrammer eller mindre skavanker, som viser, at det er blevet brugt før. Det betyder ikke, at møblerne ser grimme ud nu – Det er mere en charmerende detalje, og en enkelt skramme til eller fra i dit hjem gør ikke det store. Du kan derfor tage det mere roligt, hvis dit brugte spisebord ender med at blive mere brugt, mens du har det.

 

Andre idéer til genbrugsindretning

Blogindlægget har typisk lagt vægt på indretning med større møbler som spiseborde, skabe eller lænestole, men faktisk er der mange muligheder for indretning med genbrugsting. Mange af de personlige ting, som du finder i folks vindueskarme, på køleskabet eller lignende kan sagtens være hentet fra genbrugsbutikker; de små ting som køleskabsmagneter og glaskugler eller skøre ting med en sjov historie kan alle være med til at pynte op i jeres hjem. Ellers vil vi bare anbefale dig at holde ører og øjne åbne – mange genbrugsbutikker bugner med ting, som man måske ikke vidste eksisterede, men er lige noget for dig.