Hvad kan en 3D-printer?

Du har næppe kunne undgå at høre om 3D-printere, den store hype, der den seneste tid har været omkring dem, og de mange smarte og funktionelle ting, man kan printe med dem. Med en 3D-printer kan man printe mange forskellige slags reservedele, det værende sig alt fra erstatninger af menneskelige organer til motordele til bilen. Da det alligevel er en smule avanceret at skulle printe et hjerte i dagligstuen, er man nok nødt til at starte med lidt mindre projekter – så hvad kan man egentligt selv printe af seje ting?

 

3D-printere er bestemt ikke bare et mandelegetøj, og de er i den grad lige så brugbare for kvinder. Særligt hvis du går op i pynt, indretning og stil, eller hvis du har en lidt nørdet side med interesse for selv at kunne printe ting til hjemmet, er en 3D-printer uden tvivl noget for dig.

 

7 fede ting du selv kan 3D-printe

Med 3D print kan man fremstille alverdens ting og sager, og følgende er bare nogle af de ting, du nemt selv kan printe med din 3D-printer, og som du efterfølgende kan bruge i hjemmet.

 

  • Fine og personlige vaser
  • Kroge til overtøj, viskestykker og badeforhæng
  • Stabelbare papirbakker til kontoret
  • Blomster og nips
  • Udstikkerforme til bagning
  • Billederammer
  • Telefoncovers

 

Er en 3D-printer noget for dig?

For de af jer, der ikke før har set en 3D-printer i virkeligheden, bør det nævnes, at en 3D-printer og dens printkort altså er en smule mere teknisk og en smule mere kompleks end en almindelig papirsprinter fra kontoret. Derfor kræver det også en smule teknisk snilde, for at kunne betjene den. Hvis ikke du er sikker på at ville investere i en 3D-printer, kan du med fordel starte med at opsøge nogen, der kan printe tingene for dig i stedet for selv at springe ud i en stor investering.