Dette indlæg er sponsoreret. 

Let besværet og anskaf kunstige planter

Der findes virkelig ikke noget bedre end at træde ind i et rum, hvor der er massevis af blomster i et stort spekter af farver. Dog kan det være svært at få koordineret de forskellige blomstringsperioder, og ikke mindst finde en plante, der ser anstændig ud, når den så blomstrer. Desuden kan det være svært at holde styr på mængden af vand, sollys og andet, der har indflydelse på, hvor længe, planten holdes i live.

Hvis du ønsker det flotte look, men ikke orker tage stilling til pasning af planterne, kan du selvfølgelig også anskaffe dig flotte kunstige planter. Mange vil nok rynke en smule på næsen af dette, da der findes eksempler på kunstige planter, der skriger langt væk af plastik og den type, der bestemt kan ses og ikke er naturtro.

 

Planter, der er in i boligindretningen

Vi har samlet en håndfuld af de mest populære planter, der passer perfekte med de seneste trends i 2020, således din indretning kan blive helt on point.

 

  • Store, rustikke planter
    Planter som Philodendron Congo og Schefflera Amate er store, flotte planter med karakter, der uden tvivl vil sætte et flot præg på dit hjem.

 

  • Små træer
    Anskaf en plante med stamme som eksempelvis Opstammet Gummitræ eller eksempelvis en Lykkekastanje og skab kontrast i hverdagen!

 

  • Planter med personlighed
    Pift hjemmet op med planter fyldt med farve. Orkideen har længe været populær, og i 2020 er det særligt de sjældne typer, der er eftertragtede.

 

Få mere inspiration

Det bedste ved alle disse plantetrends er formegentlig, at du kan få dem i flotte kunstige udgaver. Gå på opdagelse og se det store udvalg af flotte kunstige planter på nettet eller i din lokale forhandler og få fingrene i planter, som du slet ikke vidste eksisterede!