Sådan pakker du dit tøj sammen til flytning

Står du foran en flytning, er det en god anledning til at få ryddet op i dine ting. Det gælder også dit tøj. Læs med her og få et par tips til, hvordan du sorterer og får pakket dit tøj ordenligt sammen, så du trygt kan overlade det til dit flyttefirma.

 

Start med at sortere

Når du skal flytte, kan du lige så godt bruge muligheden til at sortere i dit tøj og vælge, hvad det er, du gerne vil have med videre. Du har sikkert noget tøj liggende bagerst i skabet, som du alligevel ikke har haft på i en evighed, og så er det måske på tide at skille sig af med dette. Tøjet, du ikke vil have længere, kan du smide ud eller give til genbrug. Du kan også invitere et par veninder over, så de kan vælge blandt det tøj, du ellers ville smide væk. På den måde kan I få en hyggelig aften ud af sorteringen, og mon ikke du vil kunne gøre dine veninder glade ved at forære dem en lækker skjorte eller taske.

 

Vær ude i god tid

Når det kommer til flytning og pakning af tøj, er det en god ide, at du er ude i god tid. Især hvis du vil have ordentlig tid til at kunne sortere alt tøjet. Derfor kan du med fordel starte i god tid. Start med det tøj, som er uden for sæson. Vinterjakker eller sommertøj.

 

Sådan pakker du dit tøj

Når du har sorteret tøjet, skal det pakkes ned. Her kan du bruge plastikposer til det, der fylder. Et tip er at bruge en støvsuger til at fjerne luften fra posen, så du kan få tøjet til at fylde så lidt som overhoved muligt. Derudover kan du investere i tøjposer og gode flyttekasser.

 

Dit dyrebare tøj er nu pakket sammen og i sikkerhed, når dine venner eller dit flyttefirma skal slæbe det ind og ud af flyttebilen.