Dette indlæg er sponsoreret. 

Derfor er dermarolleren blevet populær

Lige så længe det huskes, har det at have en flot hud i ansigtet uden bumser og andre urenheder været et mål for mange – især kvinder. Og inden for de sidste par år er et nyt produkt kommet på markedet, der kan hjælpe folk på vej. Det kaldes en dermaroller, og den skulle efter sigende være meget effektiv.

 

Hjemmebehandling eller klinik

Dermarolleren er blevet meget populær inden for de sidste år. Mange kvinder har erhvervet sig én til hjemmebrug, men man kan også bestille en tid til en professionel dermaroller behandling hos en klinik. Hvis du vælger at få det gjort professionelt, får du udført en forundersøgelse, så behandleren ved præcis, hvad din hud har brug for.

 

Det kan en dermaroller:

Dermarolleren har flere funktioner og kan hjælpe imod mange ting for at give en pænere hud. Helt konkret fungerer den ved at prikke mikroskopiske huller i huden med små nåle, der sidder på ansigtsrullen. Det gør at huden starter en helingsproces, hvilket skaber hudfornyelse. Dette kan blandt andet hjælpe imod:

  • Rynker
  • Arret hud
  • Uren hud
  • Solskader
  • Strækmærker
  • Generelt sart eller irriteret hud

En dermaroller virker på alle hudtyper, og behandlingen fungerer allerbedst i kombination med en god ansigtscreme eller serum.

 

Sådan gør du derhjemme

Hvis du vælger at købe en dermaroller til hjemmebehandling er der nogle ting, der er gode at vide. Du bør rense din hud, så den er helt ren inden behandlingen. Sørg desuden for, at din dermaroller er helt ren, før du bruger den. Det kan være en god ide at vente, hvis din hud har nogle aktive urenheder eller sår, da det ellers kan skabe irritation. Det er vigtigt ikke at rulle med for meget pres på. Ellers er der ikke andet tilbage at sige end: let’s roll!