Går du ofte til damefrisør, så vælg en bæredygtig en af slagsen og plej dit hår på den bedst mulige måde. Læs med i dette blodindlæg og hør mere om fordelene.

Frisørtid er tid til selvforkælelse

Rigtig mange både kvinder såvel som mænd ser frisøren som et sted, hvor der er tid og plads til selvforkælelse. Når du sidder i frisørstolen er det dig, der er i fokus, og dig og dit hår bliver plejet af en dygtig damefrisør. Derfor er det heller ikke et under, at mange godt kan lide at bruge lang tid hos frisøren, når man endelig er der.

Samtidig er frisøren et sted, hvor man kommer, når man ønsker ny frisure. En dygtig damefrisør vil kunne hjælpe dig med at finde en frisure, der passer til lige netop dig, dit hår og selvfølgelig den udstråling, du ønsker. Måske skal du have en frisure, som udstråler magt og selvtillid? Mulighederne er mange, men heldigvis har du en frisør til at guide dig igennem.

Gode snakke med frisøren

Når man går til frisør ofte, bliver frisøren nærmest som en ven eller veninde. Når man alligevel sidder i stolen i et par timer med jævne mellemrum, kommer man også til at kende sin frisør godt, og det kan være, at man hen af vejen begynder at åbne op. På den måde kan en frisørtid også fungere lidt en som en psykologtime, da man, imens man sidder i stolen, kan få vendt både stort og småt i livet.

Bæredygtige frisører i høj kurs

I dag er bæredygtige frisører eftertragtet, og der er der en grund til. Der er nemlig fordele ved at vælge en bæredygtig damefrisør, herunder at:

  • En bæredygtig frisør tilbyder produkter til både ansatte og kunder, som ikke indeholder giftige, kræftfremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer
  • Leverandørerne påvirkes til at udvikle og sælge bedre og mindre skadelige kosmetikprodukter, når du tager valget om en bæredygtig frisør
  • Energiforbruget og affaldsdannelsen mindskes og økologiske produkter fremmes