Hvem er du i venindegruppen i følge horoskopet?

Alle venindegrupper har forskellige roller, og dit stjernetegn kan være med til at afsløre, hvilken type du er! Find din fødselsdagsdato i listen nedenfor, og læs mere om, hvad horoskopet afslører om dig som veninde.

 1. januar og 18. februar

Du er vandmand og derfor meget social. Du elsker at tilbringe tid med dine veninder, men du er også stædig og styret af din logiske sans. Du er den veninde, som de andre kommer til, når de har brug for at høre sandheden gennem lidt tough love.

 1. februar og 20. marts

Du er fisk, som er kendetegnet ved sin forstående og kreative natur. Du er den, som dine veninder kommer til, når de har brug for moralsk støtte. Men du er også lige så sprælsk som en fisk i vandet og kan derfor være en smule flyvsk. Det er dog aldrig kedeligt med dig, da du lader dig styre af spontanitet.

 1. juni – 22. juli

Dit stjernetegn er vædderen. Du har masser af gennemslagskraft og temperament, så du befinder dig godt som venindegruppens alfa. Selvom du kan være en smule dominerende, er du også utrolig udadvendt, så en bytur bliver aldrig kedelig med dig.

 1. april – 20. maj

Som tyr er du mere passiv og modtagelig af natur. Det betyder dog ikke, at du er kedelig, men derimod, at du er loyal, omsorgsfuld og givende. Du er også beslutsom, og du tager derfor ofte rollen som venindegruppens planlægger og initiativtager.

 1. maj – 20. juni

Dit stjernetegn er tvilllingen, som er kendetegnet ved sin sociale og udadvendte natur. Det sociale betyder meget for dig, men du har en tendens til at blive usikker på din position i venindegruppen. Dog har du altid sjove og gode idéer til hvad I kan lave.

 1. juni – 22. juli

Krebsens tegn er kendetegnet ved sine moderlige, omsorgsfulde og familiære egenskaber. Du er venindegruppens mor og problemløser og har et behov for at sørge for, at alle har det godt. Men du er også sensitiv, så husk, at det også er okay nogle gange at være den svage.

 1. juli – 22. august

Som løve er du sprudlende, social og humoristisk. Du fremstår ofte som venindegruppens klovn, og du kan godt lide at være i centrum. Pas på, at du ikke kommer til at tage alt fokus og taletid, når du er sammen med dine veninder

 1. august – 22. september

Dit stjernetegn er jomfruen. Du er god til at aflæse, hvordan dine veninder har det, og du står altid til rådighed for dine veninder. Du er desuden meget perfektionistisk, og kan derfor være både kritisk og selv kritisk. Husk at alt ikke behøver at være perfekt.

 1. september – 22. oktober

Som vægt har du tendens til at overanalysere, hvilket gør dig til den lidt forsigtige venindetype. Dog er du meget social og prioriterer dine veninder højt. Når du først har sluppet tøjlerne, er du desuden meget festlig at være sammen med – især på byture.

 1. oktober – 21. november

Du er skorpion som er karakteriseret ved sin omskiftelige og humørsvingende natur, og du har derfor tendens til at være venindegruppens dramaqueen. Dog er du meget karismatisk og intelligent og god til at planlægge sammenkomster og begivenheder for dine veninder.

 1. november- 21. december

Som skytte er du altid klar på eventyr og sjove udfordringer, og det er derfor aldrig kedeligt at være sammen med dig. Du har desuden en høj retfærdighedssans, og fungerer derfor sammen med krebsen som venindegruppens problemløser.

 1. december – 19. januar

Stenbukken, som er dit stjernetegn, er kendetegnet ved sin følsomme og kærlige natur. Dog kan det være svært at komme ind på dig, da du har tendens til at opretholde en facade. Men når man først er inde, vil man mærke et hjertevarmt og følsomt menneske.

OBS: Husk at ingen personer inden for et stjernetegn er ens.