Dette indlæg er sponsoreret. 

Hvad laver en kosmetolog?

Som kosmetolog arbejder man meget med kunderådgivning i forhold til hudpleje, produkter og kosmetik. Det vil sige, at kosmetologer uddanner sig til at kunne rådgive dig bedst muligt om, hvordan du bruger produkter, der er egnet til din hudtype.

Som kosmetolog arbejder man overordnet med forskønnelse af både krop og ansigt – hvilket vil sige, at de også kan hjælpe med f.eks. voksbehandlinger og massage. En kosmetolog er altså derfor ekspert i, hvordan huden arbejder – og hvordan den skal plejes.

 

5 ting, som kosmetologen kan hjælpe dig med

Hvis du i mange år har undret dig over, hvorfor de populære ansigtsprodukter ikke hjælper dig. Eller hvordan du kan undgå at reagere allergisk på produkter gang på gang. Så kan du med fordel kontakte din nærmeste kosmetolog.

Kosmetologen hjælper dig gerne med alt lige fra:

  1. Behandling af huden med elektriske apparater til f.eks. korrektion af ar.
  2. Hudplejebehandlinger som f.eks. forskellige peelings og slibninger af huden.
  3. Make-up-stylinger til vigtige begivenheder, hvor make-uppen skal sidde perfekt.
  4. Velværebehandlinger af krop, hud og negle som f.eks. manicure, pedicure og massage.
  5. Rådgivning til optimal hudpleje ved f.eks. analyse af hudtype og tilrettelægning af hudplejerutine.

 

Find en kosmetolog tæt på dig

Hvis du er overbevist om, at der er intet, der virker på din hud – eller at dine hudirritationer ikke kan afhjælpes. Så kan du med stor fordel kontakte en kosmetolog. Som professionel inden for hudpleje kan vedkommende komme med et fagligt blik på produktlære og kemi, som man som privatperson kan have svært ved at finde rundt i.

Få derfor konkret vejledning ved at henvende dig til din lokale kosmetolog og få professionel rådgivning om pleje og forskønnelse af din hud. Det vil du 100 % ikke komme til at fortryde.