Træt af dit smil?

Skønhedsidealerne boomer derudaf og trives overalt på sociale medier. Om det er det disse, som har haft indflydelse på dit eget selvbillede, er svært at afgøre, men for mange kvinder gælder det, at de ikke er helt så tilfredse med deres smil.

I flere år har der floreret mange trends på nettet – herunder især tandblegning – men det er mindst lige så populært at have lige og flotte tænder. Tænderne kan godt rykke sig og komme til at sidde skævt med årene, selvom man som barn havde flotte og lige tænder. Går du og drømmer lidt om at få rettet dine skæve tænder til, så kan du få et flot smil med Invisalign.

 

Invisalign – den usynlige bøjle, der retter tænderne til

At gå med bøjle bringer ikke de bedste associationer med sig, og på mange måder giver det ikke mening, at man skal gå med en alt for tydelig togskinne, når man i forvejen er træt af sine tænder. Derfor er Invisaglign blevet en meget populær løsning for over 5 millioner kvinder.

Invisalign er en usynlig bøjle, som er produceret i et gennemsigtigt plastmateriale. Den er en moderne form for tandregulering og bruges ofte til kosmetiske behandlinger. Behandlingstiden med Invisalign varierer afhængigt af tændernes tilstand og kan vare mellem 3-18 måneder.

Invisalign kan bruges til at rette følgende problemstillinger:

  • Skæve tænder
  • Overbid
  • Underbid
  • Mellemrum mellem tænderne
  • Tætsiddende tænder, der krydser ind over hinanden
  • Krydsbid, når over- og underkæben er skæve

 

Kan alle bruge Invisalign?

For at finde ud af om bøjlen kan tilpasses dine tænder, bør du opsøge en tandlæge med speciale i Invisalign. I den forbindelse taler I også om, hvad dine ønsker og behov er, samt hvordan forløbet kommer til at være.