Dette indlæg er sponsoreret.

Slip af med generne med en øjenlågsoperation

Døjer du med tunge øjenlåg eller poser under øjnene, så er en øjenlågsoperation med garanti livsændrende. Man siger ofte, at øjnene er sjælens spejl – men det kan være svært at nyde hverdagen, når man har gener ved øjnene, uanset hvilke problemer der er tale om. Med en øjenlågsoperation kan du være sikker på, at du får dit syn tilbage og undgår gener for fremtiden. Problemer nær øjnene forringer ens livskvalitet, fordi ens syn har enorm stor betydning for ens velbefindende i hverdagen. Det gælder, hvad enten du har problemer med tårevejene i øjnene eller tunge øjenlåg.

Når vi ældes, er det ofte at se hurtigt omkring øjnene – og det er der ofte intet i vejen med. Det er en naturlig del af det at blive gammel. Problemet opstår, når dine alderstegn nær øjnene giver sig til udtryk i form af gener. Nogle oplever, at de ser utroligt trætte ud på grund af f.eks. tunge øjenlåg. Andre får alvorlige problemer, der påvirker dem mere end blot udseendemæssigt. Det kan eksempelvis være spændingshovedpine, træthed eller forringet udsyn – alle gener er meget alvorlige.

Der findes forskellige typer af øjenlågsoperationer som behandling af f.eks.:

  • Tunge øjenlåg
  • Tunge øjenbryn, som også kaldes øjenbrynsløft
  • Poser under øjnene
  • Hængende øvre øjenlåg, som også kaldes ptose
  • Tårevejsoperationer

Stor erfaring er din sikkerhed

Når man snakker øjenlågskirurgi, er øjnene et meget følsomt område. Det er derfor vigtigt, hvis du ønsker en operation, at du vælger en klinik, der har mange års erfaring – og derfor mange operationer – bag sig. Kompetencer og anciennitet er alfa og omega, når det gælder noget så fint og følsomt som huden omkring ens øjne. De, der får udført en operation af deres øjenlåg, fortæller ofte efterfølgende, at det vigtigste er, at de har følt sig i trygge hænder under hele behandlingen. Det betyder alt.

Din sikkerhed er derfor kirurgens erfaring, og her kan du med fordel vælge en klinik, der tilbyder operationer til din fordel. Hvis du ønsker en øjenlågsoperation – så få foretaget en gratis forundersøgelse. Med en gratis forundersøgelse kan du danne dig et indtryk af, hvordan det er at opholde sig på klinikken, og hvordan personalet er. Hvis de ikke er, som du forventer, kan du nå at bakke ud inden operationen.

Et andet råd er at vælge en klinik, hvor de har gennemsigtighed i forhold til deres udførte operationer. Vælg et sted, hvor du tydeligt kan læse nærmere om kundetilfredsheden, så du ved, hvilke oplevelser andre har haft.

Slip af med hængende øjenlåg

En populær operation er at få opereret øjenlåg, så man slipper for tunge øjenlåg. I fagsprog kaldes tunge øjenlåg for ptose, og er den øjenlågsoperation, der udføres hyppigst. Både af kosmetiske årsager og af hensyn til ens livskvalitet kan man vælge at operere sine tunge øjenlåg. Grunden til at man døjer med tunge øjenlåg, er ofte et overskud af hud, som tynger ned på ens øjne og påvirker udsynet.

En operation for ptose er derfor i mange tilfælde livsændrende.