Mommy make-over uden at komme under kniven

Kigger du dig sommetider i spejlet, og tænker, at der gerne snart må ske noget nyt? Måske har du en travl hverdag med børn, som gør at udseendet ikke ligefrem kommer i første række, men ønsker alligevel, at dit udseende gerne må få et frisk pust. Mommy make-over er en ny tendens, både på national og global plan.

 

Hvad er en mommy make-over?

Efter graviditet og fødsel har mange kvinder svært ved at finde ro og selvtillid i sin krop, hvorfor flere og flere vælger at lægge sig under kniven og få en mommy make-over. En mommy make-over består blandt andet af:

  • Brystforstørrelse
  • Brystløft
  • Opstramning af løst maveskind

En mommy make-over indebærer derfor at lægge sig under kniven, hvilket også betyder, at du skal i fuld narkose. Dette store indgreb er dog ikke den eneste måde, hvorpå du kan genvinde din selvtillid og glæde ved din egen krop. Du behøver faktisk slet ikke lægge dig under kniven for at få følelsen af at ligne en million. Der er mange alternativer til plastikoperationer og botox, der kan give dig et mere ungdommeligt og friskt look.

 

Få et friskt, naturligt og flirtende look

Det første vi lægger mærke til ved andre mennesker er ansigtet. Derfor kan det også være frustrerende, når vi med alderen oplever, at vores hud begynder at blive mere slap, og vi får flere rynker. Men modsat hvad du måske ser mange Hollywoodstjerner gøre, er det ikke nødvendigvis botox, som giver dig det selvtillidsboost, som du har brug for, når du kigger dig selv i spejlet. Og skal vi ikke være ærlige og erkende, at botox faktisk langt de færreste gange resulterer i et smukt, naturligt og friskt ansigt? I stedet bør du overveje alternativer såsom:

  • Ansigtsbehandlinger
  • En ny frisure
  • Kunstige øjenvipper
  • Tandblegning

Disse tiltag kan give dit ansigt et mere friskt, naturligt og flirtende look.

Tandblegning – vejen til Hollywoodsmilet

Når du møder nye mennesker, eller gamle bekendtskaber for den sags skyld, kan et flot smil kan gøre underværker for din udstråling. Det kan dog være skadende for dine tænder selv at foretage tandblegning, og du bør derfor opsøge en tandlæge, hvis du ønsker at få et smil, der kan gøre selv Hollywoodstjerner misundelige.