Få en smuk hud med masser af glød med en BB glow behandling

Mange mennesker bruger lang tid foran spejlet hver dag på at pleje deres hud og lægge make-up. Men hvorfor ikke spare tid på hudpleje- og make-uprutiner og i stedet bruge tiden på noget andet? Med en BB glow behandling kan du få en smuk hud med masser af glød, uden at det kræver flere timers arbejde hver eneste dag. En BB glow behandling er en ”hudglødbehandling”, som er en semipermanent foundation, der gør din hud ensartet og jævn og minimerer pigmentpletter og mørke render. Ved behandlingen fjernes porer, hvilket fremskynder væksten af nye hudceller. Dermed bliver huden sundere og lysere, og aldrende hudceller reduceres. BB glow behandlingen er på ganske kort tid blevet særdeles populær. Behandlingen giver nemlig et sund og strålende udseende og egner sig til både kvinder og mænd i alle aldre. Behandlingen er for alle hudtyper, hudfarver og områder med hud – der er ganske enkelt ingen begrænsninger.

Fordele ved en BB glow behandling

Der er mange fordele ved at få en BB glow behandling. Med en BB glow behandling reduceres rødme, mørke rander under øjnene, pigmentpletter, fregner, misfarvning, akne og ar. Behandlingen giver næring og hydrering, samt fugt og løft. Behandlingen gør også din hud yngre via de mange antioxidanter, som din hud beriges med. Selvsamme behandling har således mange effekter – både i forhold til hudens sundhed og udseende. For at opnå en længerevarende effekt, anbefales det at få 4-6 behandlinger. Effekten af behandlingerne vil da vare op mod et år.

Tag et certificeret BB glow kursus online

BB glow behandlingen er én af de mest populære og efterspurgte behandlinger. Hvis du som kosmetolog ikke allerede har kendskab til behandlingen, så er det nu, at du skal slå til. Du kan nu tage et online BB glow kursus, som gør dig i stand til at udføre BB glow behandlinger i din skønhedsklinik. Med et certificeret BB glow kursus får du som behandler den fornødne viden omkring behandlingen og udførelsen heraf. I løbet af 14 dage tilegner du dig teori om produkterne og deres virkning, samt viden om behandlingen trin for trin og afslutter kurset med endagspraktik, hvorefter du modtager dit certifikat.