Flot hår mens du sover? JA TAK!

Krøller er smukke og kan være prikken over i’et til et hvert look, men de kræver, at man sætter ekstra tid af om morgenen. Det tager hurtigt både halve og hele timer at skabe de perfekte krøller med et krøllejern eller glattejern, men der findes andre og hurtigere måder at lave flotte krøller. Det lyder måske som lidt af et trylletrick at vågne op til den perfekte frisure, men det kan sagtens lade sig gøre, hvis du vil bruge 5 minutter på det, før du går i seng. Måske er du indbegrebet B-menneske, der gerne gør alt for at få 10 minutters ekstra søvn om morgenen? Så er disse metoder helt perfekte til dig!

Læs med her, og find ud af, hvordan du nemt vågner op til den perfekte krøllede frisure

Sådan får du helt små bølger

Helt små bølger gør dit hår stort og fyldigt og er et supersejt look til både korthårede og langhårede. Denne metode giver dig kreppede hårlokker, men helt uden brug af 80’ernes kreppejern. Dette look opnår du ved at flette dit fugtige hår i små fletninger og sove med dem natten over. Jo flere fletninger du laver, jo mindre bliver bølgerne. Om morgenen løsner du fletningerne og sprayer med hårspray for bedre hold.

Sådan får du mellemstore bølger

Er du ikke til de helt små bølger, kan du vælge blot at inddele dit hår i 2 sektioner eller flette dit hår i én stor fransk fletning. Det er en god idé at flette franske fletninger, da krøllerne på den måde starter helt oppe ved hårrødderne. Husk at krøllerne bliver flottest og holder bedst, hvis du fletter håret, mens det er semi-vådt eller fugtigt.

Sådan får du store bløde bølger

Er du til de mere skødesløse og store bølger, kan du opdele dit hår i to sektioner i din normale skilning, og sno håret op i to knold. Start med at sno håret rundt om sig selv og så sammen i en knold og afslut med en kraftig elastik. Også her bør du sætte håret mens det er fugtigt. Det er rarest at have knoldene helt øverst på hovedet, da du på den måde undgår at ligge på dem. Om morgenen vil du vågne med fine, store ”beach waves”.

Sådan får du naturlige, bløde krøller

Vidste du, at et elastikhårbånd nemt kan give dig fine krøller, der egner sig godt til både hverdag og fest? Start med at rede dit hår igennem og brug en smule hårmousse eller saltvandspray for bedre hold. Sæt hårbåndet rundt om dit hoved uden på håret og sno derfor en sektion hår rundt om hårbåndet. Start fra den ene side til du når midten, og begynd så fra den anden side, indtil alt håret er snoet op. Jo flere sektioner, du tager, jo mindre bliver krøllerne. Opdeler du håret i 4 sektioner, bliver krøllerne større, end hvis du fx inddeler det i 8 sektioner. Tag hårbåndet af morgenen efter og børst håret igennem med fingrene for et mere naturligt look.

Ved at bruge disse nemme tricks, ordner frisuren sig selv, mens du sover, og du sparer samtidigt håret for den skadende varme fra krøllejern eller glattejern.