Hvor skal du holde bryllup?

Der er intet så særligt som den store dag. Det er en dag, som I vil mindes resten af livet, og derfor skal den være præcis, som I drømmer om.

 

Find den perfekte lokation

Den første store og vigtige beslutning i planlægningen er af selskabslokalerne. Det giver god mening at give denne beslutning ekstra opmærksomhed, da omgivelserne for jeres kærlighedsfest er dikterende for hele atmosfæren til selskabet.

 

Der er et hav af forskellige muligheder, når man er på udkig efter den helt rette lokation. Hvis I ønsker et overdådigt bryllup, kan I leje et af Danmarks mange godser eller slotte. På denne måde får I de smukkeste og mest romantiske rammer.

 

Hvis I ønsker en mere intim fest, kan I holde en vidunderlig havefest. De grønne omgivelser vil danne en fantastisk kulisse for fejringen af jeres forhold med blomstrende bede og høje træer i baggrunden.

 

Det kan også være, at I har en favoritrestaurant, som har sat scenen for mange af jeres dates gennem årene. Hvis det er tilfældet, vil det være oplagt at booke restaurantens lokaler til jeres store dag.

 

Alternative steder

Der er mange veje at gå, men det vigtigste er, at I vælger en setting, som passer til jer. Det vil være særligt romantisk, hvis I finder et sted, som fortæller lidt om jeres fælleshistorie. Det kan for eksempel være, hvis I har en yndlingssport eller en destination, der har særlig betydning for jer.

 

Baren, hvor I mødte hinanden for første gang, eller parken, der dannede rammerne for jeres spirende romance. Det er kun fantasien, der sætter grænser, så vær ikke bange for at tænke kreativt.

 

Gode huskeregler til valg af selskabslokaler

Den vigtigste huskeregel, som I skal have med i baghovedet, når i leder efter de helt perfekte selskabslokaler, er simpel. Hav jer selv med i processen og vælg en lokation, som afspejler jer som mennesker.

 

Derefter skal I orientere jer om, hvad der giver mening i forhold til regler og bevillinger. Det meste kan lade sig gøre, men nogle steder kræver det længere tid at skaffe tilladelse til at bruge.