Invisalign forløb

Har du overvejet at få lavet kosmetisk tandretning ved en Invisalign behandling, og har du stillet dig selv spørgsmålet om, hvordan et Invisalign forløb mon er? I dette indlæg gør vi dig klogere på netop dette, så du velinformeret kan træffe beslutningen om, om du vil have et Invisalign forløb.

 

Konsultation og snak om ønsket resultat

Forløbet for Invisalign er som regel på følgende måde. Inden den egentlige behandling med Invisalign begynder, og du får bøjlen på, begynder første fase af Invisalign forløbet med en konsultation og en snak med din tandlæge om det resultat, du ønsker at opnå. Du får altså en forundersøgelse, hvor det desuden også vurderes, om en Invisalign behandling vil være det rigtige for dig. Forundersøgelsen er vigtig, for at hele forløbet kan planlægges korrekt, og for at du vil opnå de ønskede resultater af Invisalign behandlingen.

 

Invisalign forløbet med bøjle

Alt efter hvor store forandringer, du ønsker, og hvor meget dine tænder skal rettes til, kan forløbet med Invisalign vare mellem 6 og 18 måneder. Det kan lyde som lang tid, men heldigvis er skinnerne mere eller mindre usynlige, og man lægger meget lidt mærke til det. Grunden til, at forløbet med Invisalign desuden kan tage så lang tid, er, at det netop er en ikke-invasiv behandlingsmetode, der ganske blidt retter op på dine tænder lidt efter lidt. Du skal blandt andet skifte til en ny skinne hver eller hver anden uge.

 

Invisalign efter behandling

Det kan være svært at forudse nøjagtigt, hvordan dine tænder kommer til at sidde efter behandlingen, og de kan derfor også somme tider komme til at se lidt anderledes ud, end hvad du måske havde forestillet dig. Uanset hvad kan du efter en Invisalign behandling være sikker på at få et superflot tandsæt, du med glæde kan vise frem – og det uden en smertelig behandling.