Totum kropsterapi løsner smerter

Terapi er heldigvis ikke et ord, der afskrækker den almene dansker længere. Helt konkret har kropsterapien vundet frem, ikke kun i Danmark, men i hele verden – så der må være noget om snakken, når der skrives om, hvor godt det er. Totum Kropsterapi bruges blandt andet til at skabe bedre flow i kroppen – psykisk såvel som fysisk. Men er kropsterapi ikke lidt hippieagtigt? Nej, bestemt ikke. Den nyvundne popularitet skyldes netop dens beviste virkning og dens akademiske afstamning. Anerkendt af psykiatere og psykologer verden over bør der altså ikke være noget til hinder for at sætte sin lid til denne form for terapi.

Totum kropsterapi – historien bag, og hvorfor det virker

Historien bag totum kropsterapi er kort fortalt den amerikanske læge Alexander Lowen. Fast funderet i fysiologiens verden udforskede han sammenhængen mellem psykiske blokeringer og kropslige problematikker. Mennesket består både af en psyke og en fysisk krop – derfor er et standardlægebesøg eller den psykologiske samtale ikke altid nok. Blokeringer i kroppen kan løsnes ved hjælp af et fokus på både krop og sind. Totum kropsterapi er en bæredygtig løsning for det hele menneske – her findes der frem til årsager og ikke kun symptomer.

Fordele ved totum kropsterapi

Ved hjælp af totum kropsterapi, kan du få løsnet blokeringer, der kan opstå i kroppen. Hvis du f.eks. sidder på et kontor til daglig, vil du ofte ty til den samme stilling, og blokeringer kan på den måde opbygges i kroppen. Er du håndværker eller idrætsudøver, vil du også kunne drage stor nytte af totum kropsterapi – en behandlingsform, der hjælper med at løsne blokeringer og arbejder med din krops energibaner, så du får et bedre flow. Kort fortalt vil totum kropsterapi give dig større overskud og mere energi i din hverdag.