Problemer med snorken?

Hvordan kan det være, at nogle mennesker snorker, mens andre ikke gør? Snorken opstår hos nogle mennesker grundet vibrationer i svælget i det bløde væv. Det sker, når musklerne i svælget er afslappede under søvnen og passagen gennem halsen dermed er formindsket. Det er ofte, når folk sover på ryggen, at snorken er værst, fordi tungen falder tilbage i munden mod halsen. Her vil folk der snorker ofte også forstyrres i søvnen, fordi de får mindre ilt.

 

Optimer din søvn og din sundhed

Det er dårligt for dit helbred og din søvn at snorke. Netop fordi snorken kommer grundet de mindre blokeringer i halsen, kan snorken forringe din søvn. Derudover er det frustrerende at sove sammen med sin snorkende partner. Det kan forstyrre søvnen, som i sidste ende er vigtigt for, at vi har et godt og sundt helbred. Søvn er vigtigt for, at vi kan opretholde resten af kroppens funktioner, fordi vi får hvile og ro til at restituere efter hver dag. Sover man i samme seng, kan snorken hos den ene derfor være ødelæggende for begges søvn og skabe problemer udenfor sengen også.

 

Oplev bedre søvn med en snorkeskinne

Hvis man gerne vil bekæmpe sin snorken, kan man anskaffe sig en snorkeskinne. Den er meget effektiv mod snorken og kan medvirke til at både du og din partner får sovet igennem. En snorkeskinne kan give jer begge mere livskvalitet og forbedre jeres forhold og velvære. En snorkeskinne virker således, at den fastholder kæben under søvnen, mens musklerne er slappe, så kæben ikke falder i en position, der forhindrer den korrekte luftgennemstrøm. På den måde får man både den rigtige mængde ilt under søvnen, og man minimerer samtidig også risikoen for snorken og for at forstyrre sin partner i deres søvnrytme.