Dette indlæg er sponsoreret.

Kvinder rammes oftere af stress – stresscoach viser vej!

Her på Lorania tror vi på, at ingen kvinde er – eller skal være – alene med sine problemer og udfordringer. Så da vi fandt ud af, at forskning viser, at flere kvinder end mænd rammes af stress, så vi os nødsaget at tage emnet op. I det 21. århundrede har stress udviklet sig til at være en regulær folkesygdom, og udviklingen, som tilsyneladende mest går ud over kvinderne, er dybt bekymrende. Det er individuelt fra person til person, hvorfor man rammes af stress, men heldigvis er der hjælp at hente. Er du stressramt, kan du fx få hjælp af en stresscoach til at få livet tilbage på skinner.

 

Få taget hånd om din stress

Stress er en vanskelig størrelse. Først og fremmest for den enkelte, der oplever det på egen krop, men også netop fordi stress kan skyldes så mange forskellige ting. Ét er dog sikkert: Hvis ikke du får taget hånd om stressen, kan det have alvorlige og langsigtede konsekvenser. Stress er ikke en sygdom, men en tilstand, der er belastende for sind såvel som krop. Således kan stress fremkalde hjerte-kar-sygdomme, diabetes og andre sygdomme, hvis stressen ikke bliver behandlet. Alle – både børn og voksne – fortjener at vokse op i et varmt hjem med ansvarsfulde forældre og kærlighed, men stress går også ud over vores overskud. Og når vi ikke har overskud i vores hverdag, kan det være svært at være der for vores børn og partnere.

 

Kom stressen til livs online

Det 21. århundrede har også medført, at der er opstået helt nye metoder at få hjælp på. For eksempel kan du få hjælp i din egen stue med et online forløb hos en dygtig, pålidelig og omsorgsfuld stresscoach. Sådan en er Susanne Vangsgaard, som har mange års erfaring som stresscoach og -rådgiver for både private og virksomheder. Livet bør ikke være lig med mistrivsel og sygdom, og som stressramt kan du med en stresscoach få det liv, du ønsker og fortjener – det har du ret til!