Det er svært at skabe balance mellem arbejde og fritid

Tid er en dyrebar valuta. Vi er altid på vej fra A til B og prøver at skrabe den mængde tid sammen, vi nu kan for at nå alt det, vi gerne vil. Vi arbejder mere end vi før har gjort, og samtidig vil vi gerne være sammen med vores familie, venner og have tid til hobbyer, afslapning og stille stunder.

Mange har svært ved at skabe en balance mellem job og fritid, og de arbejder mere og mere, selv når de burde holde fri. Det kan skabe en uligevægt og en usund job balance, som kan være svær at komme ud af.

Det er vigtigt at prioritere både vores arbejdsliv og privatliv, men det er lige så vigtigt at skabe en balance, som passer til vores behov.

 

Sådan skaber du balance i hverdagen

For at skabe job balance skal du sætte nogle grænser og holde dig til dem. Det betyder, at du skal arbejde, når du er på arbejde og holde fri, når du har fri. Grænserne kan nemt blive slørede, men trækker du ikke en streg, vil du opleve, at du aldrig rigtig holder fri.

Sørg for at prioritere dine arbejdsopgaver. Snak eventuelt med din chef om, hvad du kan gøre for at effektivisere dine processer for et bedre flow. Find ud af, hvad der presser dig, og hvordan du kan slippe af med den følelse, hvad enten det er at dele arbejdsbyrden med en kollega eller at dedikere længere tid til opgaven.

Vigtigst af alt så husk at lytte til din krop. Den ved bedst, og den skal nok fortælle dig, når du overskrider en grænse.

 

Sådan kan du få hjælp med holistisk behandling

Den holistiske tilgang ser mennesket som en helhed. Det betyder, at stress påvirker hele kroppen og sindet, når du belaster dig selv. Med holistisk behandling kan du få nogle værktøjer til at håndtere stress og skabe job balance i din hverdag, så du ikke overanstrenger dig selv. Få hjælp til job balance i dag og skab en sund hverdag med holistisk behandling.