Dette indlæg er sponsoreret.

Presset hverdag? Skru forventningerne ned

Som kvinder belastes vi både af udefrakommende faktorer og indre, såsom tanker og følelser. Vi er under konstant påvirkning af medier, job, kolleger, familie/venner, fritid, motion, samfund og vores egne målsætninger for hverdagen. Forventningerne til os selv er skruet helt op. Vi ønsker at vise vores bedste sider. I en verden, hvor der altid er fart over feltet, kan det være svært at finde sig selv igen. I værste tilfælde ender en presset hverdag i stress, fordi vores forventninger, ambitioner og perfektionistiske tilgang overstiger realismen, og overskuddet og velværen forsvinder.

 

Øv dig i at slappe af

Mobilen er den største påvirkende stress-faktor med alle sine meddelelser om spil, Facebook/Instragram pop-ups osv. En af de ting du kan gøre for at hjælpe dig selv, er at øve dig i at slappe af. Kroppen har brug for ro. Det er vigtigt at huske sig selv i en travl hverdag. Slap af. Brug tid på at komme ned i gear. Det er okay at sige fra engang i mellem. Her er et par rigtig gode råd til at øve sig i at slappe af:

  • Slip mobilen
  • Planlæg din dag
  • Få motion
  • Spis sundt
  • Skru ned for forventningerne
  • Sig fra
  • Kom ud og gå i naturen

Ved at lade mobilen ligge skabes mere tid til at gøre ting, du har det godt med, med personer du holder af. Kom ud. Gå en tur og mærk den friske luft. Derved klares tankerne, og der vil opstå meget mere overskud.

 

Stress af med en massage

Som kvinde er det utrolig vigtigt at gøre ting med formål på sig selv også. Vi har generelt en tendens til at tilsidesætte vores egne behov. Her er det godt at huske på ordet: selvforkælelse. En rigtig god måde at stresse af på, er at besøge et sted, der kan give dig en professionel massage, så du kan få slappet ordentlig af i musklerne. Massage er sundt for både krop og sjæl. Den får de opspændte muskler til at slappe af og tankerne til at nyde bare at være i nuet. Nogle gange er det lige, hvad du som kvinde har brug for at få større overskud igen.