Tag kontrol over dit stressniveau

Hvis du ved, at du bliver meget stresset under en flytning, er der nogle ting, du kan gøre, for at mindske stressen, mens flytningen står på.
Du kan prøve med meditation og åndedrætsøvelser, som kan hjælpe dig med at skabe balance i nervesystemet og visualisere processen. Du kan også gå mere analytisk til værks og lave lister med prioriterede opgaver og planlægning af din tid for et samlet overblik. Ved du, at du ikke kan klare det selv, kan du samle et supportnetværk, som kan hjælpe dig med dine udfordringer, uanset om det er at hjælpe dig med at flytte eller hjælpe dig med at tænke på noget andet. Du kan også opsøge terapi eller et coachingforløb til at hjælpe dig med dine stressede situationer.

 

Hold fokus på det positive

Prøv at skabe balance og ro i situationen. Find en balance, hvor du ikke knokler for hårdt, men samtidig når det, du skal. Du kan visualisere forløbet og tænke positivt om det fra starten, så du ikke fordømmer flytningen fra start. Bekymrer du dig eksempelvis om transporten af et tungt og værdifuldt pengeskab kan det føre til unødvendig stress, men tænker du positivt om det, kan det hjælpe din hjerne til ikke at blive så presset.
Prøv at skabe en tryg og beroligende atmosfære i det nye hjem, hvor du kan søge tilflugt og finde ro. Pas på dig selv og overhold dine sunde vaner, så du ikke mister dig selv i flytningen. Uanset om du bekymrer dig om transport af et pengeskab, dit tøj eller dine møbler, så kan en positiv indstilling hjælpe dig langt hen ad vejen.

 

Praktiske tips til mental forberedelse

Accepter forandringerne og fokuser på mulighederne ved flytningen frem for alt det, der ændrer sig. Pas på med at bekymre dig for meget om udfordringerne. Husk på at være taknemmelig overfor de muligheder du har og grib chancen for at skabe noget nyt og succesfuldt i dit nye hjem. Visualiser transporten af pengeskabet og resten af din ejendele til en positiv oplevelse.