Dette indlæg er sponsoreret. 

Kan healing hjælpe mig?

Går du og kæmper med dårlig energi? Måske er det i forbindelse med noget alvorligt, der er sket i dit liv, som er sorgfuldt. Eller måske er du bare inde i en dårlig periode. I den forbindelse kan healing hjælpe dig med at booste dit humør igen.

Healing er som udgangspunkt det at skabe balance i kroppens energisystemer, så de kan bevæge sig flydende rundt. Ubalance er med til at skabe dårlig energi hos dig. Der findes flere former for healing, blandt andre kanaliseret healing, håndspålæggelse og chakrahealing. Her får du mere at vide om, hvad healing kan gøre for dig.

 

Sådan foregår healing

Healing foregår ved at forsøge at forløse de traumer eller begivenheder, der ligger til grund for den manglende balance i dit energisystem. I den forbindelse har du ofte en samtale med healeren forud for behandlingen, så de ved, hvad netop din situation er. Det vurderes ofte, at denne psykiske del af behandlingen har en stor sammenhæng med den fysiske del.

Behandleren vil efter samtalen fysisk kanalisere energi over i dig. Dette sker via deres hænder eller andre redskaber. Healeren fungerer på denne måde som en kanal, hvorigennem en udefrakommende energi bliver overført videre til den person, der bliver healet. Du opnår med healing ofte en evne til selvhealing. Derudover bliver balancen mellem det fysiske, det emotionelle og det sjælelige i din krop genskabt.

 

Hvordan kan healing hjælpe dig?

Healing kan især være behjælpeligt, hvis du gennemgår en traumatisk situation, som en alvorlig sygdom eller har oplevet et dødsfald, eller hvis du har fysiske problemer, for eksempel med ryggen. Derudover er det et godt redskab til håndtering af fremtidige traumer. Det kan være en god ide at få flere behandlinger, hvis du skal være sikker på at genskabe den gode balance.