Golf er en stilfuld sport

Præcist som det er vigtigt at have det rette udstyr, når du spiller golf, er det også vigtigt med den rette påklædning ude på greenen. Golfsporten er nok en af de allermest stilfulde sportsgrene, hvor tøjet udstråler elegance og kvalitet. Derudover er golftøjet også lavet med øje for fysisk bevægelse og komfort, så det er rart at være aktiv i.

Golftøj til kvinder

Det bedste outfit til golfbanen kan variere. Der er nemlig en væsentlig forskel på, om du bare spiller pay and play, eller om du er til et finere arrangement med chefen eller en businesspartner, hvor du skal imponere ekstra. Derudover er golftøj også ofte yderst stilfuldt uden for golfbanen, hvis du gerne vil kombinere elegance med et mere sporty look.

7 gode råd til påklædningen på golfbanen

1 Undgå først og fremmest tøj der er oversize, for det vil både få dig til at se sjusket ud og komme i vejen for dit sving og ødelægge dine bevægelsesmuligheder.

2 Polo shirts er en del af essensen af det perfekte golfoutfit – gerne i en frisk farve, så er du helt med på moden.

3 Kasketter eller en solskygge er også en ideel del af dit golfoutfit. Derudover er det også praktisk, fordi kasketten skygger for solen, så den ikke forstyrrer dine øjne.

4 Shorts på varme dage kan være en nødvendighed, men de skal helst gå lige over knæet – hverken længere eller kortere.

5 Kakibukser er også essensen af et rigtigt golfoutfit.

6 Golfskoene er også vigtige. Både sko med og uden spikes kan være ideelle af investere i. Golfsko med spikes er gode til dage, hvor greenen er fugtig. Golfsko uden spikes kan være at foretrække på de varme sommerdage.

7 Golfnederdel, der minder om en tennisnederdel, kan også være en del af dit golfoutfit. Husk blot at den ikke skal være alt for kort.