Når man har kendt hinanden længe, har man det med ofte at mødes over de samme ting – og det er der bestemt ikke noget galt i. Men i ny og næ er det alligevel rart at komme ud og prøve helt nye ting sammen med folk, man holder af. Derfor vil vi i dette indlæg introducere dig til tre hyggelige og sjove aktiviteter, som I absolut skal prøve.

 

Kreativt samvær: malekursus for dig og dine veninder

Det er altid sjovt at mødes over en kreativ aktivitet, hvor man både kan lære nye ting og få grint lidt af hinanden. I kan for eksempel finde et lokalt malekursus, eller du kan selv være vært for et malekursus for veninderne i dit eget hjem. Det er en oplagt mulighed for at lære nye teknikker, skabe varige minder og ikke mindst personlige kunstværker. Hvis I helst vil slippe for at skulle handle alle tingene ind til jeres malekursus og frygte for at få maling steder, hvor det ikke skal være, bør I vælge et lokalt malekursus. Her kan I også få assistance fra en kyndig maler og ikke mindst efterlade rodet til nogle andre.

 

Udforsk naturen: Planlæg en vandretur

Der findes et væld af skønne naturområder i Danmark, som I sammen kan udforske. Vælg en smuk rute, hvor I kan tage en uforglemmelig vandretur og medbring eventuelt en lækker picnic, som I kan nyde bagefter. Husk naturligvis at tage godt med billeder på jeres tur, så I aldrig glemmer de smukke egne, I opdagede sammen.

 

Film- og spilleaften: Den perfekte kombination

Dette er jo en klassiker, men der er altid plads til at tilføje jeres eget spin. I kunne for eksempel alle lægge ud med at vælge den film, I hver især helst vil se, og så dyste i et brætspil om, hvis film der vinder. Forbered snacks, drikkevarer og hyggelys – så kan det ikke gå galt.