Derfor kan clearing være et magisk, personligt redskab

Selvudvikling, selvværd og selvkærlighed er blevet buzzord i det 21. århundrede, og det er der gode grunde til. I de seneste år er der kommet mere fokus på, hvordan mental sundhed spiller sammen med vores fysiske sundhed, og hvorfor det derfor er vigtigt at prioritere for at opnå en sund og glad tilværelse. Hvis du har en oplevelse af, at noget ligesom sidder fast og spænder ben for din personlige bedring, kan du prøve dig af med clearing. Clearing er et redskab, der bruges af diverse alternative behandlere til at sætte dig i kontakt med din sjæl for at finde ud af, hvad der holder dig tilbage. I dette indlæg kan du blive klogere på, hvorfor clearing kan være et magisk redskab i dit liv.

 

Hvad er clearing?

Clearing er først og fremmest et redskab til at behandle dårligdomme, der har en negativ påvirkning på dit liv. Det kan være en traumatisk oplevelse, dårlige tanke- og adfærdsmønstre eller andet, der holder dig tilbage fra at føre et meningsfuldt liv. Clearing prøver at skabe det fulde billede af dig og dit sjæleliv for at give dig en bedre forståelse af din egen person. Clearing kan derfor være med til at forbedre dine personlige relationer, kommunikationsevner og ikke mindst dit eget selvværd. Det er et redskab, der med andre ord giver dig muligheden for et leve et mere meningsfuldt og autentisk liv med alt det, som du er.

 

Hvordan fungerer clearing?

De behandlere, der tilbyder clearing, vil ofte starte med at høre om den eller de oplevelser/tanker, der forvolder dig problemer. Hvis du er i tvivl om, hvad det præcist er, der holder dig tilbage, vil behandleren forsøge at komme i kontakt med dit inderste for at nærme sig dine udfordringer. Herefter vil clearingen foregå ved, at behandleren taler til din sjæl for at foretage en slags renselse, der skal give dig livet tilbage.