Hvordan pynter man sit juletræ?

Der er mange forskellige meninger om, hvordan man pynter et juletræ. For mange er pyntningen forbundet med traditioner og minder fra barndommen. Mange har ofte en idé om, hvordan de ønsker træet skal se ud, fordi sådan så det ud, da de selv var børn. Derudover er der ofte også mange holdninger til farven på julepynten på juletræet. De fleste holder et farvetema som rød, guld og sølv, men det er efterhånden mere moderne med flere farver, og flere har derfor ingen holdning til farverne og går efter juletræspynt, som er sjovt, hyggeligt eller som bærer på gode minder.
Nogle skaber også nye minder med pyntningen sammen med børnene, hvor børnene laver pynt og hænger på træet. Det er både en hyggelig proces, men også sjovt for børnene, som kan gå og kigge på pynten og snakke om, hvad de har lavet og følge med i deres egen udvikling år for år, når pynten findes frem igen.

 

Sådan før du dit juletræ personligt

Der er mange måder, hvorpå du kan personliggøre dit juletræ med julekugler. Har du en sportsgren, en hobby, et godt minde eller en sjov ting, som du ønsker, skal være en del af julen, kan du finde en julekugle, der kan symbolisere det, og hænge den på juletræet. Det kan for eksempel være en fodboldjulekugle, en campingvognsjulekugle, en strikketøjsjulekugle, en studenterhue som julekugle eller noget helt andet, som minder dig om gode stunder eller tider. Du kan få de specielle eller sjove julekugler med til jul i form af juletræspynten, hvor de kan være med til at personliggøre dit juletræ.

 

Find julekugler med unikke motiver

Hvis du synes juletræet bliver for kedeligt med de typiske julekugler, hjerter og lys, kan du pifte det lidt op med personlige og sjove julekugler.

Du kan lade dig inspirere af din hverdag, hvor du kan finde ud af, hvad der fylder noget for dig, eller hvad der er vigtigt for dig. Drikker du citronvand hver morgen, kan det være, du skal have en julekugle med citron på træet. Det kan også være, du bruger meget tid i drivhuset, eller kører meget traktor, og så kan du finde en julekugle med det motiv. Der er masser af muligheder for at personliggøre dit træ.