Skab et unikt univers med farver og mønstre

Klassisk skandinavisk design bærer som regel præg af stilrene overflader og afdæmpede farver. Vi stræber efter elegance, og vores indretning skal således heller ikke være for sprudlende. Det kan dog have mange fordele at lege med de forskellige elementer og på sådan vis skabe et helt unikt hjem, der afspejler ens personlighed. Et elegant og feminint hjem kan nemlig ikke kun skabes ud fra sarte farver. Tværtimod. Det er ofte i de specielle og iøjefaldende detaljer, at en feminin boligindretning virkelig kommer til udtryk.

 

Vælg møbler der understreger din personlige stil

Det kan virke uoverskueligt at gå på jagt i den lokale boligforretning efter det helt rette møbel til hjemmet. De fleste ønsker møbler, der både er unikke og funktionelle – men hvordan forener man disse to elementer? Det smukke MISTRAL reolsystem fra Hammel Furniture er et oplagt valg for dig, der både ønsker opbevaringsplads og et møbel, der går i ét med de øvrige elementer i boligindretningen. I reolsystemet fra Hammel Furniture kan du skabe blikfang på personlige accessories eller billedrammer, der indkapsler, hvem du er. Ved at sammensætte ting på en ny måde kan du skabe en helt ny helhed i indretningen, som er prydet med smukke detaljer.

 

Personliggør dit hjem med lækre loppefund

Foruden et valg af elegante møbler fra eksempelvis Hammel Furniture kan du personliggøre dit hjem ved hjælp af loppefund. At udvælge en række vaser, plakater eller lignende fra et boligmagasin kan hurtigt virke upersonligt og fjerne al leg og kreativitet fra indretningen. Ved at tage på loppemarked eller i genbrugsbutikker kan du derimod finde unikke fund til en billig pris, der bidrager til dit hjems personlighed. Når du tager på genbrugsjagt, ved du nemlig aldrig, hvad du finder. Der er således også en jagt fyldt med spænding i at udfordre klassisk boliginteriør med lækre loppefund.