Tag til Thailand med veninden og få mest for pengene

Det er de færreste, der ikke har brugt et par timer eller fem på at drømme om skønne all-inclusive rejser med sine veninder, hvor der både er drinks ved poolen og smuk kulturarv i baghaven. Hvis du også er en af de mange, der går og drømmer om at rejse til et land, der både byder på personlig charme og afslapning til en god pris, så er Thailand den oplagte destination for dig og en veninde (eller to). I dette indlæg kan du læse mere om, hvorfor Thailand rejser så længe har været en populær sommerbeskæftigelse for de danske unge, og hvordan I kommer afsted til den bedst mulige pris.

 

Derfor skal I drage mod Thailand

Selvom all-inclusive rejsetilbud forbliver utroligt populære, er vi flere og flere, der insisterer på ikke at smide os ved poolen hele dagen og spise tvivlsom mad – derfor vælger folk destinationer, der har charme, en dragende kultur og seværdigheder, der er værd at besøge, når man har brug for et afbræk. Hvis I ønsker at besøge en ganske speciel og fascinerende del af Thailand, bør man vende snuden mod Nordthailand. Det er landet kulturelle højborg, og her er der både enestående natur, smukke templer i hundredvis og et dragende, mangfoldigt folkefærd med en fantastisk historie. En rejse til Nordthailand vil uden tvivl byde jer på nogle enestående kulturoplevelser, som I vil tale om langt ude i fremtiden. Hvis I ønsker at satse stort på at blive mødt af etniske stammefolk, og I har interesse i nogle mere udfordrende vildmarksaktiviteter, skal I drage mod Chiang Mai, der er Thailands næststørste by. Her vil I uden tvivl skabe oplevelser for livet, der vil blive endnu en prik over i’et i jeres venskab.

 

Få mest muligt ud af jeres penge

Når I skal på den første af garanteret flere Thailand rejser, er det altid smart at vælge en pakkerejse. Det er langt den billigste løsning, og I behøver ikke 5 forskellige mellemmænd for både at få overnatning, forplejning og transport. I vil også kunne spare en væsentlig sum ved at prioritere lidt længere transportmuligheder som tog fremfor fly, og så er der flere lommepenge til turen – win-win.