Dyrk venskaberne i luksuriøse omgivelser

Er det tid til hygge og afslapning med veninderne? Så bør I tage væk fra hverdagen og nyde Fredericias alsidige kulturliv med en luksus tøsehygge-weekend. Når kærester, børn og arbejdsliv skal gå op i en højere enhed, er der sjældent tid til at hygge med tøserne. Af den årsag kan det være en god idé at planlægge en weekendtur, hvor I kun skal koncentrere jer om en ting: At dyrke jeres venskab med manér! Venskaber er for livet – og derfor er det vigtigt, at man plejer dem med nye oplevelser. På en tøseweekend kan I komme endnu tættere på hinanden og skabe minder, som med garanti vil give gode grin i fremtiden.

Bobler, shopping og velvære på Best Western Plus Hotel

Er destinationen for jeres tøseweekend Fredericia, kan I med fordel vælge Best Western Plus Hotel. Med en pakkeløsning er der sørget for jer hele weekenden, så I kan koncentrere jer om at have det sjovt! På hotellet får I en lækker velkomstmiddag med bobler og en tur i biografen. Hotellets køkken disker op med lækre retter morgen og aften, som behager alle sanser. Ved at booke værelser hos Best Western Plus Hotel får I desuden et gavekort med i prisen, så I kan gøre et kup i Fredericias hyggelige gågader. Efter en lang dag med shopping og kulturelle indtryk kan I synke ned i de bløde senge på hotellets luksuriøse værelser.

Skab uforglemmelige minder i Fredericia

Placeret midt i Trekantområdet er Best Western Plus Hotel Fredericia den oplagte destination for jeres næste tøseweekend. Her er der rig mulighed for at skabe uforglemmelige øjeblikke med pigerne – fuld af grin, nydelse og forkælelse. Så tag væk fra hverdagen, dyrk hinanden og book jeres ophold lige her