Hvis I står og skal planlægge den ultimative venindedag og mangler lidt inspiration, kommer her nogle gode ideer til, hvad I kan lave, når I rigtig skal hygge jer som veninder.

 

Tag på roadtrip

Med et roadtrip, kan I oplever steder, I ikke har set før. I kan gøre holdt ved spændende attraktioner og I kan gå efter at være kulturelle eller bare holde ind de steder, der interesserer jer. Tag nogle snacks med til turen og sørg for at vælge et godt sted at holde ind og få noget god mad. På roadtrips kan I få en masse gode, intime snakke eller I kan skråle med på musikken og jeres yndlingshits. Der er mange muligheder.

 

Tag et kursus

Tag på kursus og få nye færdigheder. Lær nye ting, som I ikke kunne før. Det kan være madlavning, drinks eller kaffekursus. Hvis I er mere til aktiviteter, hvor man skal være aktiv, kan det være I skal på et poledance-kursus eller prøve et nyt hold i fitness. Hvis I er mere i det kreative hjørne, og måske gerne vil kunne snakke sammen mens I lærer, kan et make-upkursus eller et keramikkursus måske falde mere i jeres smag.

 

Tag på wellness sammen

Hvis I er til afslapning i stor stil, kan en dag i spa og wellness være sagen for jer. I kan slappe af sammen og nyde tiden væk fra hverdagen. Få fjernet hår med sugaring, få en ansigtsbehandling eller få wellness massage og kom helt ned i gear. En wellness massage er den ultimative forkælelse, og I vil efterfølgende opleve at være mere afslappede. Efter wellness massagen kan I prøve kræfter med ansigtsmasker eller komme en tur i et kurbad. En venindedag med selvforkælelse og tid til afslapning kan være lige hvad I har brug for, for at lade batterierne op og få en god oplevelse sammen.