Er du gået i stå med gode idéer til, hvad man skal lave på dates? Læs med her og få ny inspiration til, hvordan du kan optimere dit datingliv.

 

Tag på en aktiv date!

Det kan altid være en god idé at lave noget aktivt, når man skal på første date. Man undgår på den undgår blot at skulle sidde og kigge på hinanden med pinlig tavshed på en både nem og sjov måde. En god aktivitet kan fungere som et godt udgangspunkt for gode samtaler, og det er en enormt nem måde at få løsnet lidt op på, hvis I skulle være lidt nervøse.

 

Tag fx ud og spil minigolf, afprøv kræfter med klatring eller go-kart eller prøv noget helt andet, der kunne være sjovt som en aktivitet på første date.

 

En kulturel første date

Er du mere til en rolig første date, eller er vejret bare helt uheldigt, kan du med fordel også tage ud og lave noget kulturelt på den første date. Med kulturelle oplevelser har du altid noget at snakke om bagefter og undervejs, og det kan derfor være en rigtig god måde at find eud af nogle fælles interesser på. For eksempel kan man tage ind og se Mick Øgendahl på første date, eller man kan tage på et spændende museumsbesøg.

 

Tag på madlavningskursus

Nogle andre sjove aktiviteter til en første date, der ikke nødvendigvis kræver nogen bestemt fysisk form, kan være at tage på et madlavningskursus eller til en vinsmagning. Begge dele er gode måder at samles om noget på, hvis altså man går op i hhv. at lave mad eller at drikke vin, og der sker alligevel noget på daten, så du ikke behøver at fokusere alt for hårdt på at få samtalen til at flyde.