Tips der giver liv til din bolig

Er du træt af udtrykket i din bolig, eller har du bare brug for, at der sker noget nyt? Så får du her 3 smarte indretningstips, der giver nyt liv til dit hjem.

 

Grønt er godt

Planter er meget moderne inden for skandinavisk indretning. Dette skyldes, at det er en supernem og effektiv måde at inddrage naturen på. Planternes grønne blade giver et friskt farvepust og bidrager derfor med liv og spil i ethvert rum. Uanset om du sværger til minimalismen eller maksimalismen, så passer potteplanterne perfekt ind, da de både kan have et voluminøst og subtilt look. Hvis du ikke har grønne fingre, er der ingen grund til at opgive ideen om det naturlige indretningssupplement. I dag findes der nemlig en masse flotte kunstige planter, som er så naturtro, at ingen kan kende forskel.

 

Farver skaber forvandling

En anden teknik til at give stuen eller soveværelset en indretningsrenæssance er gennem farver. Mal en enkelt væg eller hele rummet i en farve og oplev, hvordan rummet fuldstændigt skifter karakter. Hvis du er den modige type, kan en stærk pangfarve virkelig løfte atmosfæren. Men selv hvis du nøjes med en afdæmpet grå tone, vil du straks mærke en tydelig forskel i din indretning.

 

Giv dit hjem personlighed

Når det kommer til indretningen af dit hjem, så er mode og trends ikke så afgørende. Det vigtigste er, at boligen afspejler de mennesker, som bor der. Du kan for eksempel hænge mindeværdige billeder op af venner og familie eller tilføre noget håndplukket kunst på væggene, hvis du går op i den slags. Der er uendeligt mange veje, du kan gå med din indretning. Hvis du har svært ved at finde din egen personlige stil, så kan du få en indretningskonsulent eller indretningsarkitekt til at hjælpe.